RADIO JUG - FM 91.0 - Fier - Albania

RADIO JUG - FM 91.0 - Fier - Albania

¿Problemas para reproducir? haz clic aquí

  • Puesto Semanal

    #17

App Android App Apple
Anuncios
255
Cuanto es 9+3?
Publicidad

Seguidores: 1

Descripción

Radio ???Jug??? ka filluar transmetimin e saj në frekuencën 91mhz në datën 28 qershor 2009, dhe vijon suksesshëm në tregun mediatik shqiptar, me synimin për të qenë jo vetëm një radio e rajonit tonë, por edhe e jugut të Shqipërisë me synimi

Géneros

Ubicación

Fier - Fier - Albania

Más Información

Teléfono: Actualizar campo

Código postal: Actualizar campo

Domicilio: Actualizar campo

Idioma: Ingles

Registro: 16/12/2012

Redes Sociales

Ranking

  • Ranking Mundial: #5983
  • Ranking Albania: #17

Sitio web

radiojug.com/

Anuncios