Anuncios
255
Cuanto es 6+9?

Ranking Albania: #5

Descripción

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht per

Géneros
Más Información

Teléfono: Actualizar campo

Código postal: Actualizar campo

Domicilio: Actualizar campo

Sitio web: topgold.al/